728 x 90

مسعود رجوی - جمعه‌شب ۳۱ مرداد ۱۴۰۴

مسعود رجوی - جمعه‌شب ۳۱ مرداد ۱۴۰۴
مسعود رجوی - جمعه‌شب ۳۱ مرداد ۱۴۰۴

مسعود رجوی- جمعه‌شب ۳۱ مرداد ۱۴۰۴

به جوانان سلحشـور در سراسر میهـن

شیـراز و کازرون را تنها نگذارید. زمان برخاستـن و قیـام است

 

شورشگران و کانون‌های شورشی هوشیار باشند که رژیم از ۲۸مرداد برای مقابله با قیام به نیروهایش آماده‌باش صددرصد اعلام کرده و لااقل تا پایان هفته آینده ادامه دارد. مرخصی‌های سپاه و ارتش و فراجا لغو شده است. برای کنترل تهران بیش از ۲۳هزار نفر از سپاه و بسیج و نزدیک به ۱۹هزار نفر از وحوش انتظامی در آماده‌باش هستند. سپاه تهران بزرگ از ۲۷مرداد مبادرت به مانور سراسری در سطح تهران با هدف مقابله با اعتراضات و آمادگی نیروهای بسیج کرده است. مانور کماکان ادامه دارد. از شهرستان‌ها برای سپاه در تهران نیروی کمکی و ذخیره آورده‌اند.

مانور شامل تورهای ایست و بازرسی مخصوصاً از ساعت ۲۰ تا ۲۴ در میدان‌های اصلی شهر و ورودی و خروجی محلات و گشت‌های امنیتی و اطلاعاتی گردان‌های بسیج در سطح محلات است.

محل «جمع‌باش» (تجمع اولیه) مزدوران برای مقابله با اعتراض‌ها و قیام مردم پایگاه‌های بسیج است.

فرماندهان بالا و حتی میانی سپاه در اماکن غیرعلنی به‌سر می‌برند. جلسات عمومی تعطیل شده و به مقرها هشدار داده‌اند که در آماده‌باش تجمع نکنند.

به‌جای ساختن پناهگاه برای مردم، ساختن پناهگاه و تونل به دستور خامنه‌ای برای سرکردگان سپاه و نمایندگان ولی‌فقیه در ارتفاعات شرقی قصر فیروزه با سرعت و هزینهٔ بسیار در دست اجراست. ترددات سرکردگان سپاه با عادی‌سازی صورت می‌گیرد و اقدام به تغییر پلاک خودروهای سپاه از سبز به سفید کرده‌اند.

صنایع نظامی سپاه و وزارت دفاع رژیم قویاً در حال ساختن و تأمین انواع تسلیحات و مهمات هستند تا رژیم برای مقابله با قیام مردم کمبودی نداشته باشد.

هر چند چنگال دشمن تیز و نیرویش آماده سرکوب باشد

رژیم اکنون گـرگ کاغـذی است

شیـران شورشگـر بند از بند رژیـم می‌گسلنـد

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f4e555a8-99d2-4d05-94e0-bb408446d458"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات