728 x 90

سخنرانی خانم مریم رجوی - کنفرانس در هلند به‌مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان

خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران
خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران

مریم رجوی: به زیر کشیدن رژیم آخوندی گامی تعیین‌کننده در مبارزه با خشونت علیه زنان

در روز جهانی منع خشونت علیه زنان به همه زنانی درود می‌فرستم که علیه خشونت و همه اشکال سرکوب، نابرابری و استبداد مقاومت می‌کنند.
در این روز، بیش از همه استبداد دینی حاکم بر ایران آماج خشم و محکومیت قرار می‌گیرد. چرا که دشمن‌ترین دشمن زنان و حقوق‌بشر است.

 

نهادینه کردن خشونت علیه زنان توسط آخوندها

این رژیم، برقراری یک حاکمیت ارتجاعی تحت نام اسلام را رسالت خود می‌بیند که مبتنی بر تبعیض دینی، اجبار دینی، تروریسم و اعمال خشن‌ترین مجازاتها به‌نام اسلام است.
آخوندها خشونت و سرکوب را علیه مردم ایران، به‌ویژه زنان، نهادینه کرده‌اند. آنها حقوق و آزادی‌های زنان را سلب کرده‌اند. زن را انسان درجه۲ به حساب می‌آورند و حجاب اجباری را به‌عنوان ابزار دائمی خشونت علیه زنان به‌کار گرفته‌اند.
زن ایرانی همواره در معرض بازجویی و دستگیری است، در محیط اجتماعی احساس ناامنی می‌کند و هدف قتل، تعرض جنسی و تحقیر قرار می‌گیرد. حداقل ۵۳زن، از ابتدای سال ۲۰۲۵ تاکنون حلق‌آویز شده‌اند.
با این همه، بیشترین خشونتها نسبت به زنان، سرکوب سیاسی است. تحت حاکمیت این رژیم، دهها هزار زندانی سیاسی زن شکنجه یا اعدام شده‌اند. از جمله در قتل‌عام ۶۷ که به‌تازگی کمیته سوم سازمان ملل آن را در قطعنامه خود خاطرنشان کرد.

 

جرم زن ایرانی از نظر آخوندها

از نظر آخوندها زن بپا خاسته بزرگترین جرم‌ها را مرتکب شده است: جرم زن بودن، مطیع نبودن و تسلیم نشدن، رو آوردن به مبارزه و برابر دیدن خود.
بنابراین آخوندها معتقدند که مهم‌ترین نقش برای زنان، خانه‌داری است. در دادگاه، ارزش شهادت زن را نصف شهادت مرد می‌داند، زنان اجازه ندارند که رئیس‌جمهور یا قاضی دادگاه شوند. این قوانین، انسانیت زن را زیر سؤال می‌برند.
اما زنان ایرانی علیه همه این اسارتها به‌پا خاسته‌اند و فریادشان این است که: زن، مقاومت، آزادی.
اعمال فشار به زنان زندانی، شامل محروم کردن آنها از درمان هم می‌شود. ماه گذشته زندانی سیاسی سمیه رشیدی بر اثر تأخیر در رسیدگی پزشکی جان باخت. هم‌اکنون زهرا طبری زندانی سیاسی به اعدام محکوم شده است.

 

نقش محوری زنان در مقاومت ایران

اعمال خشونت نسبت به زنان و تحقیر آنها و تحمیل انواع نابرابریها، عناصر اصلی بنیادگرایی تحت نام اسلام است.
تا وقتی این اعتقادات و مناسبات مربوط به آن هست، از دموکراسی و آزادی حقیقی خبری نخواهد بود. از این‌رو مقاومت ایران، رهایی زنان را بخش محوری مبارزه خود با فاشیسم دینی یافته است.
بیش از ۴ دهه است که این مقاومت برای به‌زیر کشیدن استبداد دینی و جایگزینی آن با یک جمهوری دموکراتیک مبارزه می‌کند؛ مقاومت ایران دیکتاتوریهای شاه و شیخ را نفی می‌کند و یک برنامه مدرن و دموکراتیک برای برپایی یک جمهوری بر اساس جدایی دین و دولت، برابری زن و مرد، کثرت‌گرایی، لغو حکم اعدام، خودمختاری کردستان ایران و یک ایران غیراتمی دارد.
مقاومت ایران به یاری پشتوانه اجتماعی خود و فعالیت فداکارانه اعضایش ضربات بزرگی به رژیم وارد کرده است؛ از جمله افشای برنامه پنهانی اتمی رژیم.
با این همه، بزرگ‌ترین ضربه به رژیم برانگیختن مقاومت زنان است. از چهار دهه پیش این جنبش، پرچمدار برابری زن و مرد شده است. هم‌چنین بر مشارکت برابر و فعال زنان در رهبری سیاسی پای فشرده است. نیمی از اعضای شورای ملی مقاومت، زنان هستند. در سازمان مجاهدین که نیروی محوری این ائتلاف است، زنان از سال‌ها پیش عهده‌دار کلیدی‌ترین مواضع‌اند.
من همواره گفته‌ام:
زنان نیروی تغییر هستند و مشارکت فعال و برابر زنان در رهبری سیاسی، لازمه دموکراسی است
و شکست رژیم ولایت فقیه به‌دست زنان پیشتاز محقق می‌شود.
به‌زیر کشیدن این رژیم، یک گام تعیین‌کننده در مبارزه با خشونت و سرکوب علیه زنان در سطح جهان است.
با استفاده از این فرصت از اعضای محترم پارلمان و سنای هلند می‌خواهم دولت خود را به تغییر اساسی سیاست در قبال رژیم ایران ترغیب کنند. این‌که روابط تجاری و دیپلماتیک خود با ایران را به توقف اعدامها منوط کند و سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار دهد.

برگرفته از سایت مریم رجوی

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6e3c9b3c-e9bf-4ec5-a9e6-976f1c6d9a66"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات