رئیس جمهور برگزیده مقاومت در دومین روز سفر خود به بلژیک درمقراصلی پارلمان اروپا با دکتر ویدال کوادراس،نایب رئیس پارلمان اروپا و شماری دیگراز نمایندگان این پارلمان دیداروگفتگو کرد.
صبح روز چهارشنبه 28آذر درهنگام ورود خانم رجوی به مقر پارلمان اروپا در بروکسل دکتر الخو ویدال کوادراس وهیأتی ازنمایندگان پارلمان اروپا از ایشان استقبال کردند. دکتر ویدال کوادراس نایب رئیس پارلمان اروپا به نوبه خود نخستین حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت در مقراصلی پارلمان اروپا دربروکسل را به خانم رجوی خیرمقدم گفت.
درجلسه دیدار صبح چهارشنبه در مقرپارلمان اروپا، ابتدا دکتر آلخو ویدال کوادراس، نایب رئس پارلمان اروپا گفت من میخواهم از شما تشکرکنم که مجددا به پارلمان اروپا آمدید. قبلا شما را در استراسبورگ میزبانی کردیم و حالا میزبان شما در بروکسل هستیم. پیروزی شما در دادگاه پواک در انگلستان یک پیروزی برای ما بود چرا که ما بعنوان مدافعان آزادی، حقوق بشر، و حقوق برابر زن و مرد، پیروزی شما را یک پیروزی بزرگ برای خودمان و ارزش های خودمان میدانیم. ما عمیقاً معتقدیم که برچسب تروریستی شایسته رژیم حاکم بر ایران است و نه مقاومت ایران.
نایب رئیس پارلمان اروپا با اشاره به تصویب قطعنامه مجمع عمومی ملل متحد در محکومیت نقض حقوق بشر توسط رژیم ایران، گفت: من امروز افتخار این را دارم که اعلام کنم بیش از 700 نماینده از 25 کشور اروپایی که بیش از 200تن ازآنان نمایندگان پارلمان اروپا هستند، با امضای چنین بیانیه یی نقض حقوق بشر درایران را محکوم کرده است.
خانم پرزیدنت مریم رجوی، من بسیار بسیار خوشحال هستم که شما امروز اینجا هستید و بسیارخوشحالم به خاطر پیروزیهای بزرگی که به لحاظ حقوقی داشته ایم، هم در انگلستان و هم در پارلمان اروپا که نشان می دهد هیچ پایه و اساسی برای نامگذاری مجاهدین خلق در لیست سازمان های تروریستی وجود ندارد.
دکتر ویدال کوادراس در ادامه سخنانش درباره موقعیت و پایگاه اجتماعی مجاهدین و مقاومت ایران گفت من چیزی که به چشم خودم دیده ام برنامه هایی بوده است که شخصا در آنها شرکت داشته ام، وقتی که در پاریس در مقابل نزدیک به 60 هزار نفر صحبت می کردم برای من مثل روز پایگاه مردمی مجاهدین واضح بود و واضح بود که خانم مریم رجوی در میان هموطنانش چه جایگاهی دارد.
دراین دیدار علاوه بر نایب رئیس پارلمان اروپا، شماری ازنمایندگان پارلمان اروپا ازگروه های مختلف پارلمانی ، ازجمله استراون استیونسن, رئیس مشترک کمیته پارلمانی دوستان ایران آزاد و نایب رئیس گروه حزب مردم اروپا ازانگلستان ، پائولو کازاکا, نماینده پارلمان اروپا از پرتغال و رئیس مشترک گروه پارلمانی دوستان ایران آزاد یانوس اونیسکویچ, نایب رئیس کمیسیون خارجی پارلمان اروپا, از لهستان, موگنز کامره, نایب رئیس گروه اتحاد اروپا برای ملت ها UEN در پارلمان اروپا از دانمارک, تونه کلام, رئیس هیأت گروه حزب مردم اروپا از استونی شرکت داشتند.
خانم رجوی در سخنان خود ضمن تشکر از دکتر آلخو ویدال کوآدراس که مبتکر این دیدار بود با اشاره به تصویب قطعنامه محکومیت جنایات ضد انسانی رژیم آخوندی درمجمع عمومی ملل متحد, خواست مبرم و برحق مردم ایران را برای تغییر و خلاصی از این رژیم ضدبشری یاد آورشد و گفت: فکر میکنم همه توافق داشته باشیم که مسأله ایران امروز مهمترین بحران جهان است. و فکر میکنم همه توافق داشته باشیم که مسئله اصلی راه حل است. حرف ما راه حل سوم است. یعنی نه مماشات نه جنگ خارجی بلکه تغییر دمکراتیک به دست مردم و مقاومت ایران.
خانم رجوی هم چنین به موقعیت سازمان مجاهدین خلق ایران و آرمان اسلام دموکراتیک درمقابله با بنیادگرایی و ارتجاع حاکم برایران اشاره کرد و گفت: مجاهدین نیروی محوری مقاومت با اتکا به یک اسلام دمکراتیک آنتی تز سیاسی و فرهنگی ملایان هستند. بهمین دلیل است که در ژوئن 2006 پنج میلیون و دویست هزار عراقی بیانیهیی در حمایت از مجاهدین امضا کردند. اخیراً سیصد هزار شیعه جنوب عراق نیز بیانیه مشابهی امضا کردهاند. خانم رجوی تأکید کرد که مقاومت ایران با توجه به پایگاه اجتماعی و ریشه های عمیق مردمی و انسجام و سازمانیافتگی خود، از توانایی و صلاحیت و ظرفیت تغییر در ایران برخوردار است و آن را محقق خواهد نمود.
دکتر آلخویدال کوادراس نایب رئیس پارلمان اروپا در جلسه دیدار خود با خانم مریم رجوی رئیس جمهوربرگزیده مقاومت ا یران در مقراصلی پارلمان اروپا اعلام کرد: 700قانونگذار از 25کشور از فراخوان مریم رجوی علیه روند فزاینده اعدام ها حمایت و خواستار ارجاع پرونده جنایات ملایان به شورای امنیت شدند.
700نماینده پارلمان ازبریتانیا, فرانسه, آلمان, ایتالیا, بلژیک, اتریش, ایرلند, دانمارک, سوئد, نروژ, فنلاند, لوکزامبورگ, هلند, استونی, اسپانیا, یونان, مجارستان, لیتوانی, لهستان, رومانی, اسلونی, اسلواکی, جمهوری چک, قبرس و کانادا ضمن حمایت از فراخوان خانم مریم رجوی خواستار اقدامات عاجل برای توقف اعدام ها در ایران شدند. در میان نمایندگان امضاء کننده معاونین وزرا , روسای کمیسیونها و گروه های پارلمانی دیده میشوند.
بیانیه امضا شده ازسوی 700 قانونگذار از 25 کشور تأکید میکند: حلق آویز جوانان و زنان در ملاء عام, اجرای حکم سنگسار, دستگیری هزاران زن و مرد جوان تحت عنوان بد حجابی , مبارزه با فرهنگ غربی و اراذل و اوباش , بازداشت گسترده دانشجویان و جوانان و شکنجه آنها, بخصوص در بند209 زندان مخوف اوین, قتل خودسرانه جوانان معترض در خیابان ها توسط نیروهای امنیتی ابعاد سرکوب عریانی را که دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران بعد از روی کارآمدن محمود احمدی نژاد, علیه مردم ایران اعمال میکند به نمایش می گذارد .
قانونگذاران تصریح میکنند: متأسفانه دولت های غربی نه تنها در قبال این جنایات سکوت اختیار کرده اند, بلکه همچنان از ضرورت استمرار دیالوگ و ارائه امتیازات و مشوق های بازهم بیشتر به استبداد قرون وسطایی سخن می رانند, سیاستی که حاکمان خونریز ایران را در ادامه و تشدید حفقان جری تر کرده است.
700قانونگذار از 25کشور در بیانیه خود درحمایت از فراخوان مریم رجوی، بر خواست های زیر تأکید کرده اند:
از جامعه بین المللی خواستار محکومیت صریح و قاطعانه نقض ابتدایی ترین حقوق مردم ایران توسط رژیم آخوندی, و اتخاذ اقدامات عاجل برای توقف موج جدید اعدام ها در ایران می باشیم.
از جامعه بین المللی و بویژه اتحادیه اروپا خواهان مشروط کردن روابط اقتصادی- سیاسی خود با رژیم آخوندی به بهبود وضع حقوق بشر در ایران هستیم.
از ملل متحد و شورای حقوق بشر این سازمان خواستار از سرگیری نظارت مستمر بر وضعیت حقوق بشر در ایران و انتصاب مجدد نماینده ویژه ای به این منظور هستیم.
خواهان ارجاع پرونده جنایات رژیم آخوندی بخصوص قتل عام 30هزار زندانی سیاسی در سال 1988 که با هر معیاری جنایت علیه بشریت محسوب می شود, به شورای امنیت ملل متحد برای اتخاذ تصمیمات لازم الاجرا می باشیم.
پس از برگزاری اجلاس پارلمانی روز 18دسامبر درمقرپارلمان بروکسل با حضور رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران و شماری از نمایندگان پارلمان اروپا و شخصیتهای برجسته حقوقی اروپا , کمیته دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا قطعنامه یی دراین باره صادر نمود و اعلام کرد: استمالت از ملایان حاکم بر ایران مهمترین تهدید صلح و دمکراسی در منطقه و جهان است , جنگ خارجی نیز راه حل مساله ایران نیست. ما از راه حل سوم خانم رجوی مبنی بر تغییر دمکراتیک در ایران توسط مردم و مقاومت ایران کاملا حمایت میکنیم.
متن قطعنامه اجلاس پارلمانی 18دسامبر در مقر پارلمان اروپا در بروکسل بدین قرار است:
بدنبال صدور رای دادگاه انگلستان مبنی بر غیر عقلانی بودن تصمیم دولت انگلستان برای ممنوعه نگاه داشتن سازمان مجاهدین خلق ایران PMOI, و رد استیناف دولت از این رای, به دعوت کمیته دوستان ایران آزاد, جلسه ای در پارلمان اروپا تشکیل شد که سخنران اصلی آن خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت ایران بود. در این جلسه همچنین لرد اسلین, رییس سابق دادگاه عدالت اروپا و قاضی سابق دیوان عالی کشور انگلستان و پروفسور اریک داوید رییس کالج حقوق دانشگاه آزاد بروکسل و شماری از وکلا و حقوقدانان انگلیسی و فرانسوی حضور داشتند. ده ها عضو پارلمان اروپا شرکت کننده در این جلسه بر موارد زیر تاکید میکنند:
ما صمیمانه ترین تبریکات و قدردانی خودمان را به 35 قانونگذار انگلستان از هر سه حزب و هر دو مجلس این کشور که شجاعانه و مسئولانه از تصمیم وزیر کشور مبنی بر ممنوعه نگهداشتن مچاهدین شکایت کردند, نثار میکنیم. این شاکیان که یک قاضی سابق دیوان عالی, وزیر کشور سابق, دادستان کل سابق و دادستان سابق اسکاتلند و شماری از برجسته ترین نمایندگان را شامل میشود, برغم سیاست های غیر عقلانی دولت انگلستان در حمایت از رژیم ایران و در خصومت ورزیدن با مردم و مقاومت ایران بر شوریدند.
شورای وزیران اتحادیه اروپا با عدم اجرای حکم دادگاه عدالت اروپا(12دسامبر 2006) مبنی بر لغو تصمیم شورا در نامگذاری PMOI یک نمونه بیسابقه از نقض حکم دادگاه و بی اعتنایی به حکومت قانون را به نمایش گذاشت. اما امروز بعد از حکم دادگاه انگلستان و در هم شکسته شدن برچسب تروریستی علیه PMOI در انگلستان هیچ بهانه ای برای شورا باقی نمانده است. گنجاندن PMOI در لیست اتحادیه اروپا بدرخواست دولت انگلستان صورت گرفت و مقام ذیصلاح کشور که نامگذاری به تقاضای آن متکی است وزیر کشور انگلستان است. به این ترتیب برچسب تروریستی علیه PMOI بطور کامل در هم شکسته شده است. لذا ما از شورا میخواهیم بدون فوت وقت PMOI را از لیست تروریستی حذف کند.
. ما در پارلمان اروپا به عنوان منتخبین مردم اروپا وظیفه خود میدانیم که با تمام قوا, از اجرای حکم دادگاه و حفاظت از حکومت قانون دفاع کنیم. ما تمام امکانات خود را در این راستا به کار خواهیم گرفت. ما در برابر یک وظیفه خطیر تاریخی قرار گرفته ایم. خارج کردن مجاهدین از لیست تروریستی هم گردن گذاشتن به عدالت و قانون است و هم ضرورت مقابله با تهدیدات رژیم ایران برای صلح و آرامش در منطقه است و هم تنها راه تغییر در ایران و استقرار دمکراسی و آرامش در این منطقه از جهان است.
ما از راه حل سوم خانم رجوی مبنی بر تغییر دمکراتیک در ایران توسط مردم و مقاومت ایران کاملا حمایت میکنیم. استمالت از ملایان حاکم بر ایران مهمترین تهدید صلح و دمکراسی در منطقه و جهان است و جنگ خارجی نیز راه حل مساله ایران نیست. ما مماشات با رژیم آخوندی را تحت هر نامی که باشد قویا محکوم میکنیم و نسبت به سوء استفاده از گزارش جامعه اطلاعاتی آمریکا برای نزدیک شدن به رژیم آخوندی هشدار میدهیم.
ما سوء استفاده از شعار صلح به عنوان سرپوشی برای مماشات با رژیم آخوندی را قویا محکوم میکنیم. این رژیم هم اکنون در عراق و لبنان و فلسطین و افغانستان یک جنگ ظالمانه را علیه نیروهای دمکراتیک تحمیل کرده است. تصریح میکنیم که شعار صلح چنانچه با نفی دیکتاتوری مذهبی حاکم بر ایران, توام نشود, عملا در خدمت رژیم آخوندی و سیاست های سرکوبگرانه آن قرار می گیرد.
ما نامگذاری سپاه پاسداران, نیروی قدس, وزارت دفاع و دیگر موجودیتهای مربوط به رژیم ایران را در لیست تحریمهای آمریکا, یک اقدام ضروری در مقابله با پروژه های اتمی و تروریستی رژیم آخوندی و مداخلاتش در عراق میدانیم و خواستار گنجاندن سپاه پاسداران و نیروی قدس و وزارت دفاع و دیگر موجودیتها در لیست تروریستی اتحادیه اروپا و اعمال تحریم علیه آنها هستیم.
ما با یادآوری:
- ماده 7 قطعنامه 12ژوییه 2007 پارلمان اروپا در مورد شهر اشرف که باتفاق آرا قویا تهدیدات برای اخراج و قطع سوخت و آب آشامیدنی که توسط برخی مقامات عالیرتبه در دولت عراق علیه 4 هزار نفر اعضای اپوزیسیون ایران که در طی بیست سال گذشته در عراق پناهنده سیاسی بوده و استاتوی حقوقی افراد حفاظت شده تحت کنوانسیون چهارم ژنو را دارا بوده و از دولت عراق میخواهد که به حقوق آنها تحت قوانین بین المللی احترام بگذارد.
- مواضع صلیب سرخ بین المللی (20مارس 2007) و کمیساریای عالی پناهندگان(6 و 9 مارس 2007) و گزارش اکتبر 2007 یونامی, که تصریح کرده اند مجاهدین تحت حفاظت قانون بین المللی انساندوستانه و اصل نان رفولمان قرار دارند و اخراج اجباری و یا جابه جایی اجباری آنها در عراق, ممنوع است.
- موضع صلیب سرخ بین المللی که تصریح میکند با در نظر گرفتن گزارشات سرکوب ساکنین اشرف, صلیب سرخ بین المللی به مقامات ذیربط نسبت به مسئولیت هایشان مطابق قوانین بین المللی یادآوری میکند
- مواضع رهبران سیاسی عراق بویژه دکتر طارق الهاشمی, معاون رئیس جمهور, دکتر ایاد علاوی نخست وزیر سابق, دکتر عدنان دلیمی رهبر جبهه توافق, دکتر صالح مطلک رهبر جبهه گفتگوی ملی, شیخ خلف العلیان رهبر شورای گفتگوی ملی و دکتر ندیم جابری, که تاکید کرده اند حضور مجاهدین در عراق مبتنی بر کنوانسیونهای بین المللی است که مجاهدین بر اساس آن پناهنده محسوب می شوند.
- بیانیه 300هزار تن از شیعیان جنوب عراق در حمایت از حضور مجاهدین در عراق (واشنگتن تایمز 12 دسامبر2007)
- بیانیه 5 دسامبر شورای ملی عشائر عراق مرکب از رؤساء وشیوخ عشائر عراق از 15 استان، در حمایت از حضور مجاهدین در عراق و فراخوان به بستن سفارت ایران در بغداد،
اعلام میکنیم:
الف - بر طبق قوانین بین المللی و قانون بین المللی انساندوستانه, حراست از شهر اشرف و ساکنین آن می بایستی توسط نیروهای چند ملیتی-عراق ادامه پیدا کند. این حراست نمی بایستی به هیچ ارگان دیگری شامل دولت فعلی عراق, و برخلاف اصل نان رفولمان صورت بگیرد.
ب- نسبت به درخواست های غیر قانونی رژیم ایران علیه ساکنان اشرف هشدار میدهیم و توجه همه طرف های ذیربط بویژه نیروهای چند ملیتی-عراق و دولت آمریکا را نسبت به حقوق ساکنان اشرف در چارچوب کنوانسیون چهارم ژنو, اصل نان رفولمان و قانون IHL جلب میکنیم و تاکید میکنیم اخراج اجباری آنان از عراق و جابه جایی اجباری آنان در عراق نقض اصول فوق است
ج- نسبت به سوء استفاده های رژیم ایران از دستگاه قضاییه عراق علیه PMOI هشدار میدهیم و به مقامات عراقی و آمریکائی بخصوص به دفتر رابط جنایات نسبت به تعهدات آنها برای عمل کردن مطابق اصل قانون بین المللی, بخصوص کنوانسیون چهارم ژنو, در رابطه با ساکنین اشرف یادآوری میکنیم.
د - از سپتامبر 2005, ساکنین اشرف از امکانات شان برای خرید غذا, دارو, و دیگر مایحتاج از وزارت خانه های دولت عراق محروم بوده اند. آنها همچنین با مشکلات بزرگی برای حل و فصل نیازهای لجستیکی خود مواجه بوده اند. برای حل و فصل این مشکلات, وزارتخانه های عراق می بایستی حقوق فوق را به رسمیت شناخته, به آنها احترام گذاشته و آنها را اعمال کنند.
کمیته دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا
18 دسامبر 2007
رئیس جمهور برگزیده مقاومت درمقراصلی پارلمان اروپا، با دکتر ویدال کوادراس،نایب رئیس پارلمان اروپا دیداروگفتگو کرد
- مریم رجوی
- 1386/09/28
مریم رجوی - پارلمان اروپا
<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/312792d1-7f9c-4d68-99bf-53f98b621c0c"></iframe>