مسعود رجوی -۱۹ بهمن ۱۳۹۹
خامنهای یک بار دیگر پرده را کنار زد و معلوم شد سوار بر یابوی ولایت خواهان ادامه تحریم از کیسهٔ ملت برای حفظ هژمونی و ادامه حکومت است. الا اینکه آمریکا و اروپا مانند دورهٔ قبل سر کیسه مماشات را شل نموده و دلارها و امتیازات بیکران به لبادهٔ نظام سرازیر کنند. اما بعد از قیامهای آبان۹۸ و دی۹۶ دیگر پیمانه خامنهای پر شده و سبوی ولایت درهم شکسته است. بازگشت به دوران استمالت و تعادل پیشین سراب و خواب و خیال است.
نقطهٔ آغاز هر بینش و تحلیل و تفکر منطقی درباره وضعیت رژیم، به شرط اینکه ریگی از ملا به کفش نداشته باشد بازگشتناپذیری به تعادل ۴سال پیش است. این همان خط قرمزی است که مقاومت ایران و ارتش آزادی را از تمام مدعیان جدا و متمایز میکند.
خلیفهٔ ارتجاع آب در هاون میگوبد. یک ماه پیش هم درست در روز ۱۹دی پرده را در مورد خرید واکسن از آمریکا و اروپا کنار زد و ثابت شد که بهدنبال سپر و کلان تلفات انسانی برای حفظ رژیم در برابر خطر قیام و سرنگونی است و مرگ و اعدام را برای بقای رژیم منحوس ولایت نعمت و فرصت میداند.
علاوه بر این خامنهای میپندارد که چون دولت جدید آمریکا با او سر جنگ و ناسازگاری ندارد، پس میتواند با باد و بلوف آخوندی قاطر ولایت بتازاند و نرخ را گران کرده امتیازات بیشتر بگیرد.
ولیفقیه فرتوت و نظام پا به گور ولایت کور خوانده و مثل همیشه و هر بار آتشفشان قیام خلق و ارتش گرسنگان را نادیده گرفته است. با این حال بهشدت میترسد و تأکید میکند «مرعوب دشمن نباید بشویم. اگر مرعوب شدیم از کار میافتیم».
مرعوب و از کار افتاده هستید.در هر حال با سر بر زمین خواهید خورد و سرنگون خواهید شد. از یاد نبرید که شاه هم در روزگار دمکراتها دچار همین سرنوشت شد. همچنان که بارها گفتهایم، تکرار میکنیم : بفرمایید مذاکره و صلح کنید، خواهش میکنیم مذاکره و صلح کنید. زودتر عقب بنشینید و واپس بتمرگید. در این صورت ما قیمت کمتری خواهیم داد. اما اگر بهخاطر تغییر دولت آمریکا هوا برتان داشت وعده ارتش آزادی و کانونهای شورشی با شما در تهران و سراسر ایران.
- خامنهای: آمریکا و سه کشور اروپایی حق ندارند شرط و شروط برای برجام تعیین کنند. اگر میخواهند جمهوری اسلامی به تعهدات برجامی برگردد باید آمریکا تحریمها را کلاً لغو بکند اونهم نه به زبان و روی کاغذ،ما راستیآزمایی کنیم، اونوقت به تعهدات برجامی برمیگردیم. این سیاست قطعی جمهوری اسلامیست و از این سیاست بر نخواهیم گشت.
خامنهای ۱۹بهمن۹۹:
«در قضیه فتنه ۸۸ آمریکاییها خطا کردند رئیسجمهور دموکرات اون روز آمریکا رسماً پشت سر فتنه ۸۸ ایستاد و از اون دفاع کرد به خیال اینکه همه چی را تمام خواهد کرد خب خطای محاسباتی (بود).
در قضیه تحریم هم همینجوره این تحریمهای شدید و بهاصطلاح بیسابقه و همهجانبه که خودشون میگفتند در تاریخ چنین تحریمی وجود نداره.
این وظیفه مسئولانه. مؤلفههای قدرت رو باید افزایش داد که یکیاش همین نیروهای مسلح است که یکی از مؤلفههای قدرت ملیست. باید اینها رو افزایش داد و تولید قدرت باید کرد و این قدرت رو در عمل هم بایستی نشان داد. لذا بنده همواره تأکید کردم که باید نیروهای مسلح مؤمن و مردمیمون رو که بحمدالله که نیروهای مسلح ما ارتش سپاه بسیج نیروی انتظامی هم مؤمنند و هم مردمیاند. باید اینها رو تقویت کرد. این یکی از وظایف نیروهای نظامی و مسئولان کشور بوده و هست. خب در این یکی دو ماه اخیر خوشبختانه هم ارتش، هم سپاه و هم وزارت دفاع تواناییهای برجستهیی رو در مقابل چشم همه قرار دادند.
ما باید مراقب خطای خودمون هم باشیم. خودمون هم بایستی مواظب اشتباهاتمون باشیم. من یکی از اشتباهاتی که ممکن است در بین ماها کسانی بکنند اشاره میکنم و اونهم این است که ما مرعوب قدرت دشمن بشویم، این خطای بزرگی ست این جز خطاهای ما است، یا امید به اون ببندیم با همین وضعی که داریم در یک بخشی از کارهایمان چه مسایل اقتصادی مثلا چه مسایل سیاسی و بینالمللی چشم امید به بیگانه داشته باشیم.
اما بهشدت توصیه میکنم که با هر توانی که داریم مرعوب دشمن نباید بشویم. اگر مرعوب شدیم از کار میافتیم (تکبیر).
و این کسانی که تصور غیرواقعی از تواناییهای آمریکا و برخی از قدرتهای دیگر دارند باید توجه کنند به واقعیات. قدرتهای جهانی هیاهویشان زیاد است. با همین هیاهو بزرگنمایی میکنند. واقع قضیه این نیست. همین قضایای اخیری که در آمریکا اتفاق افتاد.
نظام آمریکا از درون پوسیده است این را خود آمریکاییها (گفتند) تو این قضایای اخیر گفتند نظام اجتماعی آمریکا از درون پوسیده است، خیلی حرف بزرگی ست بعضیهای دیگه گفتند دوران پسا آمریکا آغاز شده است.
واقعا افول کرد آمریکا برای همین است که دولتهای وابسته به آمریکا دستپاچهاند. سراسیمهاند. بهخصوص رژیم صهیونیستی، یاوهگوییهایی که اخیر میشنوید سران رژیم صهیونیستی میگند بیشتر ناشی ار ترسشون هستند، ناشی از سراسیمگی و اضطرابشونه بهخاطر اونچه که در آمریکا اتفاق افتاد. خب البته درست هم فهمیدند. اونها درست فهمیدند. دنیا در این زمینه شاهد و ناظرند و هم در محیط داخلی خودشون افول کردهاند هم در محیط بینالمللی.
و اما در قضیه تحریمها خوب حرف و حدیثهایی هست امروز در دنیا هم اروپاییها یک چیزهایی میگویند آمریکاییها یک چیزی میگویند البته اولاً در جمهوری اسلامی هیچکس گوشش بدهکار مهملگوییهای مدعیان بدون استحقاق بدهکار حرفهای آنها نیست حرفهای مهملی میزنند حالا چه در اروپا چه در آمریکا کسی گوشش بدهکار حرفهای آنها نیست. ثانیا اگر بخواهیم منطقی و مستدل صحبت بکنیم بر اساس منطق آمریکا و سه کشور اروپایی که همه تعهدات برجامی را زیر پا گذاشتند اینها دیگه حق ندارند شرط و شروط برای برجام تعیین کنند. آنها به تعهدات برجامیشان هیچ عمل نکردند. یک برهه بسیار کوتاهی در اول کار بعضی از تحریمها را نه همه تحریمها را موقتاً تعطیل کردند دو مرتبه برگشتند و بعد تحریمها را افزایش هم دادند چند شاید دو برابر، سه برابر تحریمها را زیاد هم کردهاند. بنابراین آنها حق ندارند در این زمینه شرط و شروط معین کنند آنطرفی که حق دارد شرط معین کند برای کار برجام ایران است.
اگر میخواهند ایران به تعهدات برجامی که چند تا تعهد برجامی را لغو کرده اگر میخواهند به تعهدات برجامی برگردد باید آمریکا تحریمها را کلاً لغو بکند اونهم نه به زبان و روی کاغذ که بگوید لغو کردیم نه بایستی در عمل تحریمها را لغو کنند و ما راستیآزمایی کنیم و احساس کنیم که درست تحریمها لغو شده اونوقت ما هم به این تعهدات برجامی بر میگردیم این سیاست قطعی جمهوری اسلامیست و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست بر نخواهیم گشت. (سایت خامنهای ۱۹بهمن۹۹)