728 x 90

مصاحبه روزنامه‌ایتالیایی لیبرو با خانم مریم رجوی

مصاحبه روزنامه‌ایتالیایی لیبرو با خانم مریم رجوی
مصاحبه روزنامه‌ایتالیایی لیبرو با خانم مریم رجوی

رهبر اپوزیسیون توضیح می‌دهد: آیت‌الله‌های زن‌ستیز، مستبد، خشن. بدون دموکراسی در تهران، هرگز در جهان صلحی وجود نخواهد داشت
مریم رجوی که با استقبال مهم نمایندگان پارلمان ایتالیا روبه‌رو شد، در مورد پروژه دموکراتیک و امیدهای آن برای ایران آزاد توضیح می‌دهد.

خانم رجوی می‌گوید: «قبل از هر چیز از مهمان‌نوازی مردم ایتالیا و سیاستمداران‌شان قدردانی می‌کنم. آنها در طول سالیان به‌خوبی دریافته‌اند که تا این رژیم هست، خاورمیانه و جهان روی صلح و آرامش نخواهند دید. از سوی دیگر نمایندگان پارلمان ایتالیا مقاومت ما را از نزدیک تجربه کرده و به این اقناع رسیده‌اند که شورای ملی مقاومت ایران یک آلترناتیو جدی ارائه می‌کند و برنامه‌های آن می‌تواند ایران را به سوی دموکراسی پیش ببرد و منطقه و جهان را یک گام بزرگ به صلح و آرامش نزدیک کند.
دوستان ما در ایتالیا دریافته‌اند که سازمان مجاهدین ۵۸سال است برای دستیابی به دموکراسی با دو دیکتاتوری جنگیده و هر بهایی که لازم بوده برای آزادی داده است.
علاوه بر ایتالیا، ما از حمایت ۳۶۰۰‌پارلمانتر از سراسر جهان برخورداریم که شامل اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا، مجلسین انگلستان و مجلس ملی فرانسه و مجلس نمایندگان آمریکا بود.
آنها برحق مردم ایران برای نفی دیکتاتوریهای شاه و شیخ و ضرورت اتخاذ یک سیاست قاطع در مقابل رژیم، نامگذاری تروریستی سپاه و پاسخگو دانستن آخوندها برای جنایات و تهدیدات رژیم تأکید کردند. این بیانیه توسط ۱۲۳رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر سابق و ۷۵برنده جایزه نوبل نیز امضا شده است.

در روز ۱ژوئیه شورای ملی مقاومت میزبان بیش از۵۰۰شخصیت سیاسی از احزاب مختلف از ۵قاره جهان بود از جمله مایک پنس، معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا، استفن هارپر نخست‌وزیر سابق کانادا، لیز تراس، نخست‌وزیر سابق انگلستان و مایک پمپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا و سه وزیر خارجه پیشین فرانسه.
از ایتالیا سناتور جولیو ترتزی، رئیس کمیسیون اروپایی سنا و وزیر خارجه سابق در رأس یک هیأت دهها نفره فرا‌حزبی حضور داشتند.
علت این حمایتها این است که از یک‌سو این رژیم جای هیچ تردیدی باقی نگذاشته که اصلاح‌پذیر نیست، نه از سرکوب و نه از تروریسم و جنگ‌افروزی در خارج و نه از ساختن بمب اتمی دست بر می‌دارد از سوی دیگر جهان می‌بیند، یک جایگزین دموکراتیک وجود دارد که می‌تواند ایران و جهان را از شر تئوکراسی حاکم بر ایران خلاص سازد.

وضعیت کشور شما ایران چگونه است؟

وضعیت در ایران کاملاً انفجاری است. در کشوری بسیار غنی، دارای دومین ذخائر گاز و چهارمین ذخائر نفت در جهان، بیش از ۷۰درصد مردم زیر خط فقر زندگی می‌کنند. قیمت کالاهای مصرفی در پنج سال گذشته ۴۸۳درصد افزایش پیدا کرده است. دلیل این وضعیت از یک‌سو فساد سیستماتیک حکومتی و از طرف دیگر به هدر دادن اموال مردم در سرکوب و پروژه‌های اتمی و جنگ‌افروزی است.

چه چیزی باعث نگرانی بیشتر شما است؟

بیش از هر چیز نگران دختران و پسرانم در زندانهای قرون‌وسطایی هستم که زیر اعدام و شکنجه به‌سر می‌برند، جنایاتی که متأسفانه با بی‌عملی جامعه جهانی مواجه شده است. من نگران وضعیت وخیم‌تر شونده اقتصادی مردم هستم که هر روز فقیرتر می‌شوند.

ما در قیام ایران شاهد نقش شگفت‌انگیز زنان بودیم. علت را در چه ارزیابی می‌کنید؟ در آینده ایران چه جایی برای زنان می‌بینید؟
ما با یک دیکتاتوری دینی مواجهیم که زن‌ستیزی از بارزترین وجوه ممیزه آن است.
در این دوران زنان پیشتاز یک مبارزه برای دموکراسی و برابری بوده‌اند و شعارشان این است: نه حجاب اجباری، نه دین اجباری، نه حکومت اجباری. البته در این مسیر دهها هزار زن و دختر دستگیر و شکنجه و یا اعدام شده‌اند.
در برنامه ۱۰‌ماده‌یی مقاومت بر «برابری کامل زنان و مردان در حقوق سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی و مشارکت برابر زنان در رهبری سیاسی، لغو هر گونه تبعیض، حق انتخاب آزادانه پوشش، ازدواج، طلاق، تحصیل و اشتغال.
منع بهره‌کشی از زنان تحت هر عنوان» تصریح شده است.

در مورد شبکه مقاومت در داخل ایران، فعالیت‌ها و ابعاد کارهای آنها چه می‌توانید بگویید؟

کانون‌های شورشی در سراسر ایران نقش تعیین‌کننده‌یی در سازمان‌دادن و هدایت قیام‌ها به‌عهده دارند. علاوه بر این شبکه اجتماعی مجاهدین، خانواده شهیدان و زندانیان و شبکه‌های مقاومت در ایران به‌طور گسترده به اطلاع‌رسانی به مردم، جمع‌آوری کمکهای مالی و جمع‌آوری اطلاعات و دیگر وظایف مشغولند.
رژیم بارها اذعان کرده است لیدرهای قیام از مجاهدین بوده‌اند. چند روز پیش پاسدار قالیباف رئیس مجلس رژیم گفت بزرگ‌ترین عامل سازماندهی قیام سال گذشته سازمان مجاهدین بوده‌اند.
از ابتدای قیام تا ۲۰مارس ۲۰۲۳ (سال نوی ایرانی)، ۳۶۲۶نفر از هواداران این سازمان دستگیر یا ناپدید شده‌اند. با این وجود شبکه مقاومت در داخل از هر زمان دیگری فعال‌تر است. در اجلاس ۱ژوئیه، ۱۰هزار صحنه از کانون‌های شورشی در سراسر ایران که مربوط به روزها و هفته‌های اخیر بود پخش شد.

چگونه قصد دارید دموکراسی و جدایی دین و دولت را به کشور خود بیاورید؟

ما برای استقرار دموکراسی و دولتی مبتنی بر جدایی دین و دولت روی سه عنصر حساب می‌کنیم:
اولا- مردم ایران بعد از ۱۰۰سال دیکتاتوری و بعد از سه انقلاب بیشترین زمینه را برای دموکراسی دارند.
ثانیا- آلترناتیو شورای ملی مقاومت ایران با یک پلتفرم دموکراتیک برای انتقال آرام قدرت به منتخبان مردم آمادگی دارد. طبق طرح شورا بعد از سرنگونی رژیم یک دولت موقت تشکیل می‌شود که وظیفه اصلی‌اش برگزاری انتخابات مجلس مؤسسان حداکثر به مدت شش ماه است. این مجلس هم مسئول تدوین قانون اساسی جمهوری و هم اداره موقت کشور با تعیین دولت موقت جدید است.
سوم- یک مقاومت سازمان‌یافته و سراسری که سازمان مجاهدین در کانون آن وجود دارد.

دولت‌های دموکراتیک چه نقشی می‌توانند ایفا کنند؟

ما از دولتهای خارجی نمی‌خواهیم سرنگونی این رژیم را به‌عهده بگیرند.
این مسئولیت مردم و مقاومت ایران است. ما می‌خواهیم حق مردم و جوانان برای دفاع از خود در مقابل پاسداران را به‌رسمیت بشناسند، سپاه را در لیست تروریستی بگذارند، با سیاست استمالت به دشمن مردم ایران کمک نکنند. خواسته‌هایی که مردم و پارلمان ایتالیا با آنها کاملاً هم‌سو می‌باشند.

آیا به آینده ایران خوشبین هستید؟

قطعا. ما بعد از سرنگونی رژیم و استقرار جمهوری دموکراتیک ایرانی خواهیم داشت بر اساس جدایی دین و دولت، برابری کامل زن و مرد، خودمختاری ملیت‌ها، لغو حکم اعدام و یک ایران غیراتمی. جهان با ایرانی کاملاً متفاوت روبه‌رو خواهد شد. من هیچ‌گاه به اندازه امروز به سرنگونی آخوندها و فرا رسیدن دموکراسی در ایران امیدوار نبوده‌ام.

 

بر گرفته از سایت مریم رجوی 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b41c8ab1-5643-4226-910b-7300c4a4dac9"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات