روز شنبه ۲۶آذر کنفرانسی در واشنگتن با حضور شخصیتهای برجسته آمریکایی و نمایندگان جوامع انجمنهای ایرانیان مقیم آمریکا در حمایت از قیام مردم ایران برای یک جمهوری دموکراتیک و آزاد برگزار شد و مریم رجوی نیز بهصورت ویدئو کنفرانس سخنرانی کردند.
مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا تا ژانویه۲۰۲۱، گری لاک، فرماندار سابق ایالت واشنگتن، وزیر سابق تجارت و سفیر سابق آمریکا در چین، سام براون بک، فرماندار و سناتور سابق ایالت کانزاس و سفیر ویژه آمریکا در امور آزادی مذاهب، ژنرال جک کین، معاون سابق رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش آمریکا، و خانم لیندا چاوز مدیر سابق دفتر روابط عمومی کاخسفید در میان سخنرانان این کنفرانس بودند.
مریم رجوی خطاب به شرکتکنندگان در این کنفرانس گفت:
شخصیتهای محترم،
خانمها، آقایان،
یاران مقاومت و ایرانیان آزاده،
به همه شما صمیمانه درود میفرستم و از حمایتهای شما از فداکاریها و رنجهای قیامکنندگان در قیام مردم ایران تشکر میکنم.
امروز در همه جا روشنایی شعلههایی دیده میشود که از زجر زندانیان تحت شکنجه و درد مادران و پدران شهیدان و نبرد دلیران شورشگر، برافروخته شده است.
قیام ایران از مهمترین رخدادهای ۲۰۲۲
قیامی که در ایران جاری است یکی از مهمترین رخدادهای جهان در سال۲۰۲۲ است.
این قیامها قطعاً به سرنگونی استبداد مذهبی خواهد انجامید که دنیا را خواهد لرزاند.
دقیقا ۹۴روز از آغاز قیام گذشته است.
در این مدت، رژیم بیش از ۷۰۰تن از قیامکنندگان را در خیابانها بهقتل رسانده و دست کم ۳۰هزار نفر را دستگیر کرده است.
هفته گذشته رژیم با اعدام دو تن از معترضان به جنایت دیگری دست زد، اما این جنایتها نمیتواند قیام را متوقف کند.
بهعکس قیامها روزبهروز بیشتر روی سرنگونی رژیم متمرکز شده و بخش زیادی از جمعیت کشور به این جنبش پیوستهاند.
شعار مرگ بر خامنهای همه جا شنیده میشود که نشان از خواست همه مردم ایران برای سرنگونی رژیم است.
دانشآموزان به انقلاب پیوستهاند و زنان شرکتکننده در قیام فریاد میزنند: چه با حجاب چه بیحجاب، پیش به سوی انقلاب.
امروز رژیم هیچ راهحل سیاسی و اجتماعی برای ارائه ندارد.
حتی اگر سرکوب را تشدید کند یا به روند کنونی ادامه دهد، در هرحال نمیتواند بهتعادل قبل از قیام برگردد و سرنگون خواهد شد.
قیام ایران و ۴دهه مقاومت برای آزادی
در حقیقت، قیام ایران ریشههای عمیقی در ۴دهه مقاومت مردم در مقابل این رژیم دارد. قیامکنندگان از آگاهی عمیقی برخوردارند و آینده تابناکی را در برابر خود میبینند.
۴دهه مقاومت فداکارانه در مقابل دیکتاتوری مذهبی آخوندها یک فرهنگ پیشرفته مبارزاتی خلق کرده است.
۱۲۰هزار نفر که جانشان را برای آزادی فدا کردهاند از جمله ۳۰ هزار زندانی سیاسی قتلعام شده در سال۶۷، صدها هزار زندانی شکنجه شده، دهها هزار زن آزادیخواه که در نبرد با این رژیم زندانی و شکنجه یا شهید شدند، پایداری طولانی یک جنبش سازمانیافته بر سر اصول و مرزبندی با دو دیکتاتوری پیشین و کنونی و دفاع از آزادی و حاکمیت مردم، ریشههای قیام پرشکوه امروز ایران است.
فعالیت کانونهای شورشی مجاهدین در سالهای اخیر که با تحمل دستگیریهای متعدد و ضربات بسیار صورت گرفته، بر فعالیتهای جوانان شورشی در همین ماهها تأثیر داشته است.
الزام تغییر سیاست غرب در قبال ایران
دوستان عزیز!
تحول چشمگیری در ایران در حال وقوع است. زمان آن است که دولتهای غرب، سیاست خود در قبال ایران را تغییر دهند. آنها باید حق مردم ایران برای مقاومت و دفاع از خود در مقابل سرکوب بیرحمانه دیکتاتوری دینی را بهرسمیت بشناسند.
امروز دیگر حرف ما فقط این نیست که جهان با وجود استبداد مذهبی در ایران دچار تروریسم و جنگ و ناامنی است؛ بلکه این است که قیام و انقلاب ایران ارمغانی برای خاورمیانه و جهان دارد که صلح و دوستی و همزیستی مسالمتآمیز است.
خوشبختانه در ایالات متحده، نمایندگان هر دو حزب در مجلس نمایندگان و سنا حمایت صمیمانهیی نسبت به قیام ایران ابراز کردهاند. در کانادا، استرالیا و اروپا نیز افکار عمومی و پارلمانها از مردم ایران حمایت کردهاند.
در چنین شرایطی رژیم هر کاری میکند تا آمریکا را از دست زدن به حمایت عملی از قیامها باز دارد.
متأسفانه دیپلماسی آمریکا تلاش میکند، خطوط قرمز خامنهای را رعایت کند.
با اتخاذ خطوطی دوگانه: آمریکا در رویکرد رسانهیی سرکوبگری رژیم را سرزنش میکند و همدردی رقیقی با بخشی از اعتراضات میکند و در سیاست عملی، برای رسیدن به توافق با رژیم تلاش میکند.
در حالیکه خامنهای در سخنرانی علنی هر شکلی از توافق بر سر برنامه اتمی را رد میکند؛ اما مخفیانه، درها را برای تبادل پیامها از طریق واسطهها باز میگذارد.
او میخواهد اطمینان حاصل کند که مذاکره اتمی با گروه ۱ + ۵ ادامه پیدا کند زیرا رژیم به استمرار مذاکره با غرب برای مقابله با قیامها نیاز دارد.
زمان آن رسیده که دولتهای غرب به این سیاست پایان داده و صدای مردم و مقاومت مردم ایران را بشنوند که مشعل مقاومت برای آزادی را طی چهار دهه با پرداخت سنگینترین بها، شعلهور نگهداشتهاند.
در سه ماه گذشته هر روز این فریاد از خیابانهای بسیاری شهرهای ایران شنیده شده که ما به طرف سرنگونی رژیم در حال حرکتیم. پس زمان آن است که آمریکا و همه دولتهای غرب از مبارزه مردم ایران برای تغییر رژیم حمایت کنند.
چند روز پیش، اکثریت اکوساک به اخراج رژیم آخوندها از کمیسیون مقام زن ملل متحد رأی دادند. ما از این تصمیم استقبال میکنیم. این رژیم نامشروع به هیچوجه نماینده مردم ایران نیست و باید از جامعه بینالمللی طرد شده و از سازمان ملل و نهادهای مختلف آن اخراج شود.
خواستهای مردم ایران از جهان
خانمها و آقایان،
چند سال قبل دولت آمریکا سپاه پاسداران را در لیست گروههای تروریستی قرار داد. کاری که اکنون تمام جهان غرب بایستی انجام بدهد.
مهمتر اینکه زمان آن است که آمریکا مشروعیت نبرد جوانان ایران با این نیروی اهریمنی و تروریستی را بهرسمیت بشناسد. آمریکا باید رسماً انقلاب مردم ایران برای برقراری یک جمهوری بر پایه ارزشهای دموکراتیک را بهرسمیت بشناسد.
سفارتخانهها و مؤسسات وابسته به رژیم که پشتیبان سرکوب در داخل ایران هستند، باید تعطیل شوند.
هر نوع مذاکره و امتیاز دادن به حاکمان جنایتکار ایران بایستی قطع شود.
مردم ایران برای زمین زدن هیولای سرکوب و تروریسم بهپا خاستهاند آنها انتخاب کردهاند که بهای آزادی را با خون خود بپردازند. باشد که جهان برای همبستگی با آنها بهپا خیزد.
از همه شما متشکرم