728 x 90

دادگستری آمریکا: دو مریلندی متهم به قاچاق ارز از ایران و نقض تحریم‌های رژیم ایران شدند

دادگستری آمریکا
دادگستری آمریکا

دو مرد مریلندی به اتهامات مربوط به واردات غیرقانونی ارز ایران و انتقالات دیجیتالی متقلبانه برای خرید ارز خارجی با کیفرخواست فدرال روبه‌رو هستند. یکی از آنها متهم است که تحریم تجاری آمریکا علیه رژیم ایران را نقض کرده است.

در صورت محکومیت، بوید و فوندیلر به اتهام توطئه برای ارتکاب کلاهبرداری بانکی و کلاهبرداری دیجیتالی، حداکثر ۳۰سال زندان فدرال به ازای هر فقره کلاهبرداری مؤثر در مؤسسات مالی، محکوم می‌شوند.
بوید هم‌چنین به‌دلیل 10مورد نقض قانون اختیارات اضطراری بین‌المللی، حداکثر 20سال در زندان فدرال است. و حداکثر 5سال زندان فدرال برای هر دو مورد سوگند دروغ در روند ورشکستگی.

سایت دادگستری آمریکا منطقه مریلند، روز ۲۳اردیبهشت با درج این خبر نوشت:
هیأت منصفه عالی فدرال، کیفرخواست اتهامات ریچارد آلن بوید ۵۸ساله و لی رایان فوندیلر۵۰ساله، هر دو از الدزبورگ در مریلند، را به اتهامات فدرال توطئه برای ارتکاب کلاهبرداری بانکی و دیجیتالی و کلاهبرداری تلفنی، در ارتباط با طرحی برای واردات ارزهای خارجی از جمله ریال ایران و دینار عراق از تأمین کنندگان خارج از ایالات متحده را برگردانده است.
بوید هم‌چنین به نقض قانون اختیارات اقتصادی بین‌المللی، و اظهارات دروغ تحت سوگند در یک پروسه ورشکستگی متهم شده است.

در کیفرخواست هم‌چنین ادعا شده است که بوید با وارد کردن اسکناسهای ریالی ایران بین سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸ تحریم تجاری علیه رژیم ایران را نقض کرده است.

واردات اسکناس ریالی ایران ("ریال") به ایالات متحده بنا به قانون بین‌المللی قدرت اقتصادی اضطراری و مقررات معاملات و تحریم‌های ایران ممنوع می‌باشد.
در کیفرخواست ادعا شده است که بوید بین سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۸ریال ایران را به ایالات متحده وارد کرده، از طریق اینترنت و سایر روش‌ها (از جمله با نامهای تجاری مانند Amoyeshua Enterprises و BuyNewDinar. com) ریال را به بازار عرضه کرده و ریال را در آمریکا و جاهای دیگر به مشتریان توزیع کرده است.
در حدود فوریه 2016، افسران گمرک ایالات متحده و حفاظت از مرز ("CBP") مستقر در فرودگاه بین‌المللی جان اف کندی در نیویورک چندین بسته حمل شده از امان، اردن را بازرسی کردند.
بعضی از بسته‌ها به بوید در محل اقامت وی ​​و برخی دیگر به مشتریان، اعضای خانواده و همکاران بوید ارسال شده بود.
افسران CBP دریافتند که این بسته‌ها حاوی ریال ایران است. پس از تأیید دفتر کنترل داراییهای خارجی ("OFAC") مبنی بر این‌که واردات ریال ایران توسط IEEPA و ITSR ممنوع است، افسران CBP ریال و مواد بسته‌بندی را توقیف کردند.

بین مارس و آوریل ۲۰۱۶، بوید، مشتریان، اعضای خانواده و همکارانش نامه‌هایی از CBP دریافت کردند که در آن آنها را از توقیف ریال ایران در فوریه ۲۰۱۶ مطلع کردند و گفتند که ورود پول ایران به ایالات متحده توسط قانون ممنوع است.
در کیفرخواست ادعا شده است که با وجودی که بوید پس از اطلاع و تأیید این‌که ورود ریال ایرانی به آمریکا غیرقانونی است، کماکان به واردات ریال ایران به ایالات متحده، تبلیغ فروش ریال ایران در اینترنت، پذیرش سفارشات و پرداختهای مشتریان از ریال و فروش آنها و توزیع ریال به مشتریان در ایالات متحده، همه بدون هیچ‌گونه مجوز یا مجوز از ادامه می‌داده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2acc37b2-eec2-4846-8a95-0370178ec7b8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات