728 x 90

حمله موشکی به پایگاه نظامی اسد در استان حلب سوریه

حمله موشکی به پایگاه نظامی اسد در استان حلب سوریه
حمله موشکی به پایگاه نظامی اسد در استان حلب سوریه

رسانه دولتی سوریه از حمله به مواضع نظامی ارتش سوریه در نزدیکی فرودگاه نیرب در استان حلب خبر دادند.

یک منبع نظامی مدعی شد زیانهای ناشی از حمله موشکی محدود به خسارات مالی بوده و خسارت جانی به همراه نداشته است.

یورونیوز ۲۵تیر۹۷

برخی معتقدند حمله اخیر اسراییل به نزدیکی فرودگاه نیرب برای خنثی کردن تهدیدهای شبه‌‌نظامیان علیه اسراییل بوده است.

اسرائیل از گسترش حضور نیروهای رژیم ایران در سوریه نگران است و در هفت سال جنگ سوریه تا به امروز بارها مواضع نظامی این رژیم در سوریه و یا نیروهای تحت حمایت آن را هدف قرار داده است.

 


همزمانی سفر ولایتی و نخست‌وزیر اسراییل به مسکو

رادیو فرانسه اضافه می‌کند: همزمان با سفر علی‌اکبر ولایتی به روسیه، نخست‌وزیر اسرائیل، بنیامین نتانیاهو، نیز با ولادیمیر پوتین در مسکو ملاقات کرد. در این ملاقات رهبر اسراییل از رئیس‌جمهوری روسیه خواست که نیروهای جمهوری اسلامی را از سوریه بیرون براند.

رادیو فرانسه افزود: خروج نیروهای رژیم ایران از سوریه خواست مشترک اسراییل و روسیه است هر چند انگیزه‌های آنان در این زمینه متفاوت است. روسیه که به‌گفته سران رژیم ایران خواستار احیای مقام پیشین خود در خاورمیانه و از جمله در سوریه است حاضر به تحمل شریک مزاحمی همانند نیروهای رژیم ایران در سوریه نیست و این را به‌گفته سفیر پیشین این رژیم در مسکو، نعمت الله ایزدی، به سران رژیم ایران فهمانده است.

ولایتی در کنفرانسی در مسکو گفت: «حضور ایران و روسیه در سوریه برای محافظت از کشور در برابر گروه‌های تروریستی و تجاوز آمریکا ادامه خواهد یافت. اگر دولتهای دو کشور از ما بخواهند ما به سرعت از عراق و سوریه خارج خواهیم شد.»

 

خروج از سوریه چرا؟

ولایتی در این کنفرانس نگفت که چرا در این شرایط موضوع بیرون رفتن از سوریه را به میان می‌کشد. این در حالی است که رژیم حاکم بر ایران پس از بهار عرب برای حفاظت بشار اسد از خشم مردم سوریه که تنها خواستشان آزادی است هزینه‌های کلانی را پرداخته و بسیاری از فرماندهان رده بالای سپاه پاسداران را در جنگ سوریه از دست داده است.

 

پایان استراتژی توسعه‌طلبی

استفان دی‌میستورا، فرستاده ویژه سازمان ملل در سوریه، گفته است رژیم ایران سالانه دست کم ۶میلیارد دلار برای سر پا نگه‌داشتن رژیم بشار اسد صرف می‌کند. برخی تحلیلگران این هزینه را بین ۱۵ تا ۲۰میلیارد دلار در سال ارزیابی کرده‌اند. در زمینه نیروی نظامی از عناصر سپاه پاسداران گرفته تا شبه‌‌نظامیان عراقی، افغانی، لبنانی و دیگر ملیتها که به مزدوری رژیم راضی شده‌اند تا کنون هزاران تن در جنگ سوریه کشته شده‌اند. لذا این پرسش پیش می‌آید که چرا این رژیم پس از گذشت تقریباً هفت سال و تحمل هزینه‌های فراوان راضی شده است که دست از سوریه به‌عنوان عمق استراتژیکی خود بردارد. به بیان دیگر، دلیل این تزلزل و آمادگی برای نوشیدن جام‌زهری که مشابه قبول آتش‌بس در جنگ با عراق است چیست؟

 

مطالب مرتبط

مذاکرات غیرمستقیم فرستاده خامنه‌ای و اسراییل در مسکو، گزارش میدل ایست مانیتور

ولایتی: ایران آماده است از سوریه و عراق خارج شود

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/668288d8-0056-4ae8-b59d-7c870ab9f94a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات