728 x 90

تمرکزجامعهٴ جهانی علیه سیاست تروریسم و موشکی حاکمیت آخوندی

تروریسم رژیم
تروریسم رژیم

با زیرضرب رفتن تروریسم منطقه‌یی و موشکی حکومت  آخوندی از طرف قدرتهای جهانی،  زمینه  برای این مسأله وجود دارد که آنها موضع قاطعی را علیه رژیم اتخاذ کرده و بیش‌از‌پیش آن را تحت فشار قراردهند.

علائم وجود چنین سیاستی را می‌توان در مواضع اخیر مقامات کشورهای غربی مشاهده کرد. حرف آنها این است که چنان‌چه رژیم به این سیاستها تمکین نکند و گفتگو با رژیم  در این زمینه‌ها به بن‌بست برسد اقدام مشخصی هم علیه برنامه موشکی و سیاست منطقه‌یی رژیم  به اجرا در خواهد آمد.

به نوشته خبرگزاری سپاه پاسداران ضدخلقی(فارس)25بهمن 96  «پاریس روز سه‌شنبه 24بهمن ماه ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد و آن را موضوعی خواند که باید به آن پرداخت».

به نوشته این خبرگزاری «ماکرون» در جمع خبرنگاران گفت: «من خواستار دور جدیدی از مذاکرات با طرف‌های منطقه‌یی و اعضای دائم شورای امنیت هستم؛ همانند همان کاری که ما درباره مذاکرات هسته‌یی [با ایران] انجام دادیم، اما این بار می‌خواهیم گفت‌ و گوها را به کشورهای منطقه گسترش بدهیم تا بتوانیم این ناامنی را کاهش داده و آن را ریشه‌کن کنیم».

فرانسه تنها قدرتی نیست که  مخالف سیاست مخرب منطقه‌یی نظام آخوندی است و در نظر دارد   که  آثار تخریبی آن را با کشورهای منطقه مورد مذاکراه قرارداده و مهارکند، بلکه آنطور که خبرگزاری سپاه از قول رئیس‌جمهور فرانسه می‌نویسد: «لازم است که ما بابت موشکهای بالستیک (رژیم) ایران را تحت نظارت قرار دهیم. این موضوع برای امنیت منطقه ضروری است و بنابراین لازم است ما ساز و کارهای تحریم و کنترلی متناسب با آن داشته باشیم».

تنها برنامه موشکی نیست که زیرضرب قدرتهای بزرگ جهانی قرار گرفته است، بلکه سیاستهای منطقه‌یی و به‌خصوص دخالت تجاوزگرانه  و توسعه‌طلبانه رژیم در سوریه نیز زیر ضرب جامعه جهانی قرار گرفته است.

 دراین زمینه سایت دیپلوماسی ایرانی 25بهمن 96 با عنوان "اتهامات تیلرسون علیه ایران درباره سوریه می‌نویسد: ”نفوذ ایران در داخل سوریه یک امر مثبت نیست؛ چرا که نفوذ ایران همراه با بی‌ثباتی و خشونت است. ما از ایران می‌خواهیم تا نیروهای خود را از سوریه خارج کند و معتقدیم که این یک روش درست برای آینده است”.

در زمینه حمایت رژیم آخوندی از تروریسم و گروه‌های تروریستی،  سایت  هم اندیشه 25بهمن 96 به‌نقل از یک مقام امنیتی آمریکا می‌نویسد: ”ایران در پی نفوذ در منطقه است”.

این سایت   اظهارات دن کتوس به‌عنوان  یک مقام امنیتی آمریکایی را در گزارش سالانه ارزیابی تهدیدات پیش روی آمریکا که توسط سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی کشور تهیه شده و در کمیته اطلاعاتی سیا قرائت شده چنین نقل می‌کند: “دن کوتس معتقد بود که تهدید بعدی پیش‌ روی جامعه آمریکا، تروریسم است. کوتس در این بخش از «داعش، القاعده، حزب‌الله و ایران» نام برد؛ از ایران البته با عنوان بزرگ‌ترین حامی تروریسم دولتی یاد شد.

این مقام آمریکایی مدعی شد که ایران شبکه‌یی جهانی ایجاد کرده تا در صورت لزوم بتواند از آنها برای حملات تروریستی استفاده کند“.

سایت 24– 25بهمن96 نیز به اظهارات نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درابطه با سوریه اشاره می‌کند که بخش اعظم صحبتهایش  را به ایران اختصاص داد.

این سایت در ادامه گزارش خود از صحبتهای نماینده آمریکا در شورای امنیت می‌نویسد: "نیکی هیلی نماینده آمریکا، مدعی شد که ایران و حزب‌الله لبنان درصدد برنامه‌ریزی برای حضور باقی ماندن و حضور دائمی در سوریه هستند.وی با اتهام زنی بی‌اساس درباره «حمایت ایران از تروریسم» مدعی شد که «آنچه در خاورمیانه مسلم است، این است که هرگاه ایران و حزب‌الله وارد می‌شوند، بی‌ثباتی هم همراهشان می‌آید»

خبرگزاری مهر آخوندی 25بهمن 96 نیز می‌نویسد عادل الجبیر وزیر خارجه عربستان بار دیگر در گفتگو با شبکه اماراتی اسکای نیوز، ایران را به ایجاد ناامنی در عراق متهم کرده است.

در حال حاضر دولت روحانی به‌طور غیررسمی در حال مذاکراه با کشورهای ذینفع است تا فرجامی مانند  فرجام برجام برای برنامه موشکی و دخالت منطقه‌یی پیدا کند و این را هم بارها مهره‌های شاخص آن ازجمله آخوند حسن روحانی اظهار داشته‌اند.

ازجمله این‌که عباس عراقچی معاون وزارت‌خارجه دولت آخوند حسن روحانی در حاشیه دیدار با سرگیی ریابکوف معاون وزیرخارجه روسیه اعلام کرد ما با طرفهای اروپایی هم در حال رایزنیهای مستمر هستیم وقتی دیپلوماتها با هم می‌نشینند ممکن است در مورد موضوعات دیگر هم بحث و گفتگو کنند (خبرگزاری پاسداران (فارس) ۲۵بهمن 96)

ولایتی مشاور خامنه‌ای نیز اذعان می‌کند که در دیدار با رئیس خارجی پارلمان اروپا  صحبتهایی درباره منطقه و موضع جمهوری اسلامی  ایران درباره سوریه، یمن و عراق داشتیم».  (  خبرگزاری حکومتی تسنیم ۲۵بهمن96)

فشار روی رژیم ضمنا در عکس العملهای  عناصر خامنه‌ای نظیر امام جمعه‌های او که با الفاظ و فرهنگ خاص خود، مقامات  کشورهای خارجی و به‌خصوص مقامات کشورهای فرانسه را مورد هتاکی قرارمی‌دهند، به خوبی دیده می‌شود.

البته  واقعیت صحنه سیاسی بین‌المللی و منطقه‌یی علیه حاکمیت ولایت فقیه   سرسخت‌تر آن است که این لفاظی‌های افسارگسیخته دردی از رژیم دوا کند.

مجموعه شرایطی هم که در روزهای گذشته طرفهای غربی  در برابر حکومت آخوندها گذاشته‌اند، رژیم را در بن‌بستی بیش‌از‌پیش قرار داده، ضمن این‌که هر چه زمان می‌گذرد شرایط علیه رژیم عمل می‌کند. رژیمی که در بین بحران داخلی (قیام) به‌عنوان اصلی‌ترین پارامتر از یکطرف و بحران انزوای منطقه‌یی و بین‌‌المللی به‌‌دلیل مسأله اتمی، موشکی و تروریسم از طرف دیگر، به دام افتاده است.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/baee9d2f-4514-435b-aa49-01f794938cc2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات